>
bierumer school


uitzicht workshop lokaal


workshop lokaal

Nieuw!

Grafische Technieken en High Tea op het Groninger Land
High Tea en een workshop etsen in het mooie Bierum (Groningen) In samenwerking met restaurant bij Neel en Geer biedt de Bierumer School een combinatie van een heerlijke High Tea en een workshop etsen aan. De workshop etsen wordt verzorgd door de beeldend kunstenaars Jan Pieter van den Bos en Manja Kindt. U wordt begeleid in het ontwerpen van uw eigen droge naald ets. Bij deze techniek wordt rechtstreeks met een etsnaald op een acryl- of zinkplaat getekend, daarna wordt de plaat ingewreven met inkt, afgeslagen en wordt de afbeelding met behulp van een door uzelf te bedienen pers afgedrukt. Tekenvaardigheid is niet nodig. Deze workshop is geschikt voor het hele gezin en ook voor kinderen erg leuk. Zie ook: www.bierumerschool.nl Na afloop van de workshop is er een High Tea, verzorgd door restaurant bij Neel en Geer. De High Tea kan zowel in de school zelf als bij de monumentale restaurantboerderij genoten worden. Hierbij wordt onbeperkt de zeer smakelijke thee van Peeze geserveerd en kunt u genieten van cupcakes, brownies, quiche, bonbons, sandwiches en andere kleine lekkernijen. Zie www.bijneelengeer.nl Dit arrangement is voor groepen van 8 tot 15 personen en kost 32 euro p.p. Arrangementen met lunch of diner zijn ook mogelijk. U kunt contact opnemen met:
info@bierumerschool.nl
eten@bijneelengeer.nl
of bel
06 482 552 84 Bierumer School
06 102 755 32 Neel en GeerHet mobiel grafisch atelier is een reizende grafische werkplaats met alle materialen om een ets te maken. Er is een werktafel met stoelen, een rijdende kast met diverse papiersoorten, inkten en gereedschappen. Wij komen naar u toe en verzorgen een workshop, binnen of buiten in de open lucht.
Aan de hand van. voorbeelden ziet u wat de mogelijkheden en resultaten van het etsen zijn. Er wordt aandacht besteed aan lijnvoering en arceringen. Tekenvaardigheid is niet nodig.

Docenten

Jan Pieter van den Bos
Beeldend kunstenaar Koniklijke Academie, Den Haag
Manja Kindt
Docent handvaardigheid/kunstgeschiedenis Beeldend kunstenaar